Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat
Voorbereiding
Code

BalanSAR projectie

Playtesting Foto's van het playtesten met de doelgroep

Interactie schets Een snelle schets van de werking prototype

Animatie elementen

Screenshots van een deel code

De opdracht

Tijdens mijn afstuderen kreeg ik de opdracht om de balansoefening ‘over een omgekeerde bank lopen’ bij basisscholen te verrijken met een interactieve projectie. Deze projectie is gericht op kinderen tussen de 5 en 10 jaar die deelnemen aan de gymlessen op de basisschool.

Korte toelichting

Deze opdracht valt binnen het project Gymzaal van de Toekomst van o.a. het lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving. Bij dit project wordt er op verschillende gebieden gekeken naar het verbeteren/leuker maken van de user experience bij het uitvoeren van oefeningen in de gymzaal.

Bij het uitvoeren van de opdracht is er nauw samengewerkt met de doelgroep doormiddel van co-creatie en playtesting met de prototypes. Deze opdracht heb ik vanaf het onderzoeken tot het coderen van het prototype zelf uitgevoerd.

De details

Datum

Juni 2017

Samenwerking

Nee

Medium

Interactieve projectie

Programma's

Illustrator, Processing