Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat
Fases
Wireframes
Concepten

Colorbox Design

Fase 1: Structuur neerzetten door middel van kleurvlakken en invullen

Fase 2: Indeling iets veranderen en typografie aangepast

Fase 3: Inhoud van de kubus toevoegen en kleine veranderingen bij de projecten

Wireframe 1: Homepage

Wireframe 2: Homepage en product pagina

Wireframe 3: Homepage

Concept 1: Blokjes

Concept 2: Puzzel

Concept 3: Rubiks Cube

Concept 4: 3D kubus

De opdracht

Wat begon als schoolopdracht liep al snel uit tot een mogelijkheid mijn eigen portfolio-website in elkaar te zetten. Deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Ik wilde al een hele tijd een eigen website maken voor mijn bedrijf Colorbox.

Korte toelichting

Dit ontwerp is gebaseerd op het concept van de 3D-kubus die is ontstaan uit het eerdere concept de Rubiks Cube. Het idee is dat de box (die op het logo gebaseerd is) centraal staat. Daarnaast moet de gehele website om dit kubus-idee heen draaien. Volgens mij is dit wel gelukt.

De details

Datum

Juni 2014

Samenwerking

Nee

Medium

Website

Programma's

Photoshop, Illustrator, HTML/CSS, Javascript, PHP