Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat
Voorstellen
Wireframes

Website La Salute

Voorstel 1

Voorstel 2

Voorstel 3

Wireframe 1: Homepage en vervolg pagina

Wireframe 2: Homepage en vervolg pagina

De opdracht

Aan mij is gevraagd of ik een ontwerp voor de website van het Italiaanse restaurant La Salute wilde maken. Het ging hier alleen om het digitale ontwerp. De verdere uitwerking werd door Qiem gedaan.

Tijdens het ontwerpen van de website heb ik het logo ook onder handen genomen, zodat deze bij de nieuwe frisse uitstraling van de website past.

Korte toelichting

Uiteindelijk is er gekozen voor bijgaand ontwerp. Men wilde graag duidelijk de vier verschillende hoofdfaciliteiten laten zien. Dat kwam in dit ontwerp het beste naar voren.

Dit website ontwerp staat nu ook online onder de link lasalute.nl.

De details

Datum

Juli 2013

Samenwerking

Ja, in samenwerking met Qiem

Medium

Website

Programma's

Photoshop, Illustrator