Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat
Styleguide

Magnes App

Styleguide

De opdracht

Tijdens mij studie aan de University of Lincoln kreeg ik de opdracht om een applicatie te ontwikkelen voor persoonlijk transport. Voor deze opdracht moest er een naam, logo en applicatie van drie schermen gemaakt worden.

Korte toelichting

Om de opdracht te specificeren heb ik gekozen om een applicatie te maken voor de toekomstige hoverboards. Na verschillende mindmaps kwam ik tot de naam Magnes wat Latijns is voor magnet/magnetisch veld. Aangezien een hoverboard met dit principe werkt heb ik deze naam aangehouden. Daarbij heb ik in het logo the magnetisch veld verwerkt.

Voor de drie schermen van de applicatie heb ik het startscherm, navigatie en instellingen scherm gemaakt. De hoofdfunctie ligt in deze app op de navigatie. Hierin geef jouw bestemming aan en je hoverboard brengt je vervolgens naar die locatie zonder jouw verdere stuur hulp.

Hierbij de link naar het prototype: Magnes App

De details

Datum

September 2016

Samenwerking

Nee

Medium

Applicatie

Programma's

Sketch, Adobe XD