Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat
Digitale
schetsen

Logo Move Along Studio

Stap 1: Digitale schetsen maken in zwart wit

Stap 2: Opzoek naar de juiste kleuren

Stap 3: Totaal plaatje van alle kleuren bij elkaar

De opdracht

Vanuit yoga studio Move Along Studio kwam de opdracht een logo te ontwerpen. De eigenaresse had al een bepaald idee en daar hebben we samen overleg over gevoerd. Na het opzetten van diverse schetsen is bijgaand logo het eindresultaat geworden.

Korte toelichting

Het logo is in zes verschillende kleuren uitgewerkt. De eigenaresse kon namelijk geen keuze maken tussen de kleuren. Ik heb haar daarom voorgesteld om voor elk onderdeel binnen haar studio een andere kleur te gebruiken. Hiermee ging de opdrachtgever accoord.

De details

Datum

November 2013

Samenwerking

Nee, deze opdracht heb ik alleen uitgevoerd

Medium

Print

Programma's

Illustrator