Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Samantha

Hallo!

Mijn naam is Samantha Diederiks, 25 jaar, woonachtig in Den Haag. In Den Haag heb ik gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Hier volgde ik de opleiding Communication & Multimedia Design en deze heb ik met succes gehaald. Door anderen wordt ik gezien als een bezige bij, bruggenbouwer en ‘professor’.

Ik ben iemand die niet zo goed kan stil zitten, altijd actief is (bezige bij) en zelf, of met anderen (bruggenbouwer), naar oplossingen zoekt. Daarbij heb ik een brede interesse en probeer met die kennis vindingrijk te zijn. Anderen noemen me dan ook wel eens ‘de professor’.

Vaardigheden

Dankzij mijn voorgaande studies, stages en eigen bedrijfje heb ik al veel ervaring opgedaan met veel verschillende software-programma’s.

Hierdoor heb ik mijn vaardigheden al heel wat kunnen uitbouwen, maar er is natuurlijk altijd plek voor meer kennis!

Western ruiter

Al vanaf mijn negende jaar zit ik op dressuur. Hierin vond ik iedere week mijn paar uurtjes ontspanning en rust. Het was ook altijd mijn droom om zelfstandig met een paard de vrije natuur in te kunnen trekken. Sinds juli 2013 heeft dressuur, na 12 jaar, echter plaatsgemaakt voor westernrijden. Ik ben als

een blok gevallen voor de relaxte, gezellige en ongedwongen sfeer die het westernrijden uitstraalt. Ondanks deze verandering in de manier van paardrijden heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van mijn besluit. Ik geniet van elke les en kijk alweer uit naar de volgende!

Gamer

Het gamen heb ik eigenlijk overgenomen van mijn broertjes. Zij hebben mij ‘besmet’ met het gamevirus! Dit begon bij het spelen van Pokèmon en Banjo Kazooie en is uitgegroeid tot het spelen van avontuur, actie, misdaad en shooter games. Momenteel zijn mijn favoriete titels Assasin’s creed, Uncharted, Heavy rain

en Skyrim. Deze games speel ik op de playstation 4 en daarnaast speel ik nog andere games op de PC. Ik game vaak om even in een andere wereld te stappen. Zeker in drukke periodes helpt het om even te ontspannen of frustraties kwijt te raken als iets niet lukt.

Tekenaar

Als ik het beeldscherm even zat ben en een andere creatieve uitbarsting heb ga ik naar de tekentafel. Tekenen is voor mij, net als paardrijden en gamen, een manier om te ontspannen. Ik mag dan wel niet de beste tekenaar zijn die er is, ik vind het wel leuk om te doen. En daar draait het toch om? Vaak heb ik een bepaald beeld in mijn hoofd dat

ik neer wil zetten. Om dit beeld vervolgens met potlood op papier te zetten teken ik deels dingen na en deels vanuit mijn eigen fantasie. Meestal kleur ik de met potlood opgezette tekening in met markers en conte crayons (soort krijt) om het geheel wat kleurrijker te maken.

Vooropleidingen

Haagse Hogeschool

Communication & Multimedia Design
2013 - 2017

University of Lincoln

ERASMUS student: Media Production
2016 - 2016

Grafisch Lyceum Rotterdam MBO

Interactief vormgever (Addendum jaar)
2012 - 2013

Grafisch Lyceum Rotterdam MBO

Grafisch vormgever
2008 - 2012

Werkervaring

Colorbox Design

Freelancer, vormgever

Lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving

Stage gelopen als Interactie Designer

Mangrove

Stage gelopen als front-end developer

Uitgeverij Educom

Werkende als vormgever

Qiem Communications

Stage gelopen als vormgever

Wegener media

Stage gelopen als DTP-er/vormgever

Social media

Ik ben terug te vinden op veschillende social media. Hier vind je alle zakelijke gegevens, maar ook een blik in mijn persoonlijke leven dankzij facebook of mijn vlogs

LinkedIn


Facebook


Youtube


Vimeo