Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat

Virtual Skydiving

Volledige ervaring skydiving

De opdracht

De opdracht voor dit project begon zeer breed, namelijk: Onderzoek een techniek en maak een product vanuit deze techniek. Het was vervolgens aan ons om hier een speciefic product te verzinnen en te realiseren binnen 2 weken tijd.

Korte toelichting

Met dit project wilde we de mensen een parachute sprong laten ervaren zonder in een vliegtuig te stappen. Om dit te realiseren hebben we onderzocht wat er allemaal bij een parachute sprong komt kijken en hoe we dat kunnen recreeren op de grond.
Klik hier voor het gehele proces.

De details

Datum

Juni 2015

Samenwerking

Ja, zie video

Medium

Virtual reality, Oculus rift

Programma's

Unity, 3D max