Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat

This Industry microsite

De opdracht

Tijdens mij stage bij Mangrove heb ik, in samenwerking met 3 andere stagiairs, een microsite gemaakt. Op deze website worden verschillende vaktermen uit de digitale industrie uitgelegd. De website is gemaakt in opdracht van Mangrove als ‘kerst/oud & nieuw’ cadeau voor hun klanten.

Korte toelichting

Bij het ontwikkelen van de website heb ik meegedaan aan verschillende brainstormsessie, het ontwikkelen van het concept. Verder was ik volledig verantwoordelijk voor de front-end development en heb ik deels aan de back-end development meegewerkt.

Deze microsite is terug te vinden onder de link This Industry Mangrove.

De details

Datum

December 2015

Samenwerking

Ja, met Mangrove

Medium

Microsite

Programma's

HTML/CSS, Javascript, jQuery,
Ruby on Rails, Ruby