Colorbox design

Colorbox Design is de naam (en het bedrijf) waar ik sinds de zomer van 2013 als freelancer onder actief ben. Ik werk vaak samen met andere bedrijven om gezamenlijk een product neer te zetten. Dit kan zowel een website zijn als een logo of een (vak)blad. Ik ben dan ook zowel op interactief als grafisch gebied in te zetten.


Op deze website is ook eerder gemaakt werk te vinden dat ik zowel onder de naam Colorbox als vanuit school of mezelf hebt vervaardigd. Neem dan ook gerust een kijkje bij de verschillende portfolio onderdelen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en wil je hier meer van zien? Zou je met mij de uitdaging willen aangaan om een mooi product neer te zetten? Zowel als freelancer of als werknemer.


Stuur mij dan een e-mail of neem telefonisch contact met mij op, en wie weet kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.


E: info@colorboxdesign.nl
T: +316 - 21 60 00 69

Eindresultaat

The Mill Ranch

De opdracht

In mijn vrij tijd hou ik ervan om te paard de buitenwereld te verkennen. Ik doe dit regelmatig samen met mijn GoPro om na afloop de rit te kunnen samenvatten in een filmpje van ongeveer 5 minuten.

Korte toelichting

Dit is een samenvoeging van twee dingen die ik met liefde doe, paardrijden en videos maken. Ik gebruik het video materiaal van mijn camera, zoek bijpassende muziek en verwerk dit in Adobe Premium.

De details

Datum

Augustus 2016

Samenwerking

Nee

Medium

Video

Programma's

Adobe Premium